Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вестник „Папарак” от днес списва и таблоида „България днес”!? Видео.

Нашите колеги и приятели от редакцията на вестник ПАПАРАК – флагманът на свободното слово, се свързаха с екипа на най-голямата свободна електронна медия в България – skandalno.net, за да ни разкрият новата медийна новина. Цялостно и вкупом малкият, но сплотен екип на вестник ПАПАРАК, е започнал да списва и ежедневния национален таблоид „ България днес”.

Като доказателство прилагаме факсимилета от една доста интересна публикация.  В понеделник на 23.04.2012 година таблоидът „Папарак” изважда на светло уникалната и сензационна новина „Взрив едва не погуби Любо Нейков, на снимките на „Столичани в повече”. Днес, 26.04.2012 година, вестник „България днес”, един от факторите на печатните издания у нас, е решил да публикува тази новина но от свой автор и „уж” от свой източник. И какво излиза на практика – хората на главния редактор Тодор Тодоров от вестник „Папарак”, без да знаят работят за вестника на издателя Любомир Павлов – „България днес”. За нас, страничните наблюдатели, остава само едно – да знаем, че каквото излезе в понеделнишкия брой на флагмана на свободното слово, то два-три дни по-късно, ще го има и в „България днес”. Разбира се, че не трябва да се прави от мухата слон в тази ситуация, просто колегиално и от уважение искаме да признаем класата на вестник като „Папарак”, един от малкото независими, но силни и с голям актив от читатели.

http://www.youtube.com/watch?v=FJjijYNuZlM

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Вестник „Папарак” от днес списва и таблоида „България днес”!? Видео.

  1. Михаела Отговор

    27.04.2012 в 11:22

    Не разбирам защо в.Папарак се оплаква, след като и други хора са станали свидетели на случилото се Л.Нейков на снимките на „Столичани вповече“ и са станали източник на информация за в.България днес! Авторското право закриля формата, а не съдържанието!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *