Веско Маринов: Никога не съм гушкал Тони Дачева!

1
Веселин Маринов се чувства самотен

Кралят на меката чалга Веселин Маринов окончателно отрече разпространяваните от бившата му съпруга Цветанка слухове, че имал секс връзка с колежката си Тони Дачева. Той неволно жегна красивата певица като заяви, че я уважавал като изпълнител и човек, но никак не я харесвал като жена.

Тони Дачева не била по вкуса на Веско Маринов

Според публикуваните в жълтата преса изказвания на бившата Весковица, играчът се засмукал с Тони още докато живеели заедно. Двамата правели всичко възможно да запазят аферата в пълна тайна, но Цветанка ги изловила, когато ненадейно проверила входящите обаждания и смс-и в телефона на Маринов, въпреки че певецът криел слушалката в банята. Именно тогава тя откачила от ревност и на свой ред направила съпруга си рогоносец.

Веселин Маринов обаче е категоричен:

„Това си е чиста проба лъжа. Когато видях тази публикация, а това се случи през нощта след мое участие в Пловдив, се разстроих страшно много и не можах да заспя. Още ме е яд, че този жълт вестник ми развали успешната вечер. Истината е, че Тони е уникално момиче и я уважавам невероятно много, но никога не ме е привличала като жена”

Маринов подчертава, че не се е срещал с Дачева лично от новогодишните празници, когато се засекли покрай служебните си ангажименти. Не се засичали много – много, защото тя пеела по кръчми, а той само на концерти.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=V4b2qJZiwQo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *