Веско Маринов ще става баща

1

ВескоЛюбимият български певец на Цветан Цветанов, Веселин Маринов, взел пример от вицепремиера и също ще стане баща. Това ще му е за втори път, след като от първия си брак изпълнителят има 22-годишна дъщеря, която се казва Йоанна и е студентка.
Веско се ожени за втората си съпруга, Цветанка, през 2009г. и първоначално двамата нямали намерение да стават родители, защото не са първа младост, но впоследствие Цвети много се ентусиазирала и убедила и певеца.
Сега вече е в петия месец и двойката е в трепетно очакване на бебето.

Веселин и Цветанка
Веселин и Цветанка

Полът е все още неизвестен, но Веско не крие, че тайно се надява да се роди момче и дори вече му е измислил име, което не сподели. Цвети няма претенции дали детето ще е момче или момиче. От първия си брак русокосата дама има 20-годишна дъщеря, която учи актьорско майсторство в Лос Анджелис и 12-годишен син, който живее заедно с майка си и певеца.
Цветанка и Веско разкриха, че се разбират много добре и имат общи интереси. Хобитата им са да гледат мачове и да ходят на тенис. Първоначално обсъждали на майтап идеята за бебе, но впоследствие тя станала реалност. Възрастта им не ги притеснява особено, защото няма да са нито първите, нито последните, които ще бутат количка, отдавна прехвърлили 30-те. Според близки до семейството, двойката решила да предприеме тази важна стъпка, следвайки примера на Цветан Цветанов. Така семействата щели заедно да отгледат бебетата си.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *