Веско Маринов гази пътни знаци с джипа си

1
Веселин Маринов

Всенародният любимец и първенец в сърцата на дамската част от публиката Веселин Маринов, изненадал неприятно цяла дузина свои почитатели преди дни. Само за няколко минути, певецът извършил повече от три нарушения на закона за движение по пътищата, скарал се с работници и напсувал хората, които му направили забележка да миряса.

Драматичната ситуация се разразила в района на малките Пет кьошета в София, където улица „Неофит Рилски” била затворена за ремонт. Въпреки забранителния знак, баче Веско нахлул смело в пространството и след като не могъл да премине, захванал да се кара с невинните работници. Те от своя страна се опитали човешки да му обяснят, че по улицата в момента не може да се минава, но вокалистът не искал да се вслуша в техните доводи.

Веселин Маринов

Когато разбрал, че няма да го пуснат да мине доброволно, Маринов започнал зверски да псува работниците и заявил, че ще ги разрита до един, ако не му сторят път. Те обаче останали непреклонни и това го принудило да подкара мощната кола с мръсна газ, при което премазал забранителната табела и нахално продължил напред посред траповете.

Пред столични журналисти обаче Веселин излезе със съвсем различна версия. Той се оправдава, че по това време нямало жив човек на въпросната улица и той съвсем не разбрал, че няма право да преминава.

„Не съм се карал с никого, защото там нямаше хора. Трябваше да отида за интервю в една близка дискотека и видях, че има някакви дупки. Паркирах и малко по – късно ме глобиха, защото забравих да си пусна смс-а за плащане на стоянката” – твърди Веско Маринов.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Wp48R3v4mZU

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *