Веселин Маринов: Цветан Цветанов е прекрасен певец

0

Цветанов крие неподозирани таланти

Веселин Маринов
Веселин Маринов проговори за връзката с Цветанов

Веселин Маринов отвори уста и разкри някои от най – съкровените тайни на бившия началник на МВР Цветан Цветанов в свое телевизионно интервю. По време на изказването си той сподели, че силовият министър всъщност е прекрасен човек и освен всичките си морални качества, притежава необикновен и силен глас.

„Аз самият се изненадах когато разбрах, че Цветан Цветанов пее прекрасно. За съжаление той не може да излезе от своето амплоа на силов министър и това му пречи да се отпусне пред хората. На една сватба обаче го направи – хвана микрофона и изпя „За теб, Българийо”, при което аз бях сломен от неговия невероятен талант. Оттогава съм го молил десетки пъти да направим дует, но той всеки път ми отказва”, сподели Веселин Маринов.

Цветанов
Цветанов се оказа прекрасен певец

Певецът разказа още, че връзките му с Цветанов датират много, преди да стане популярна политическа фигура. Това обаче той самият никога не е „афиширал”, а този факт бил раздухван от медиите, за да си пълнят кесиите на негов гръб. Със Станимир Флоров също са в прекрасни отношения от дълги години, но Веселин Маринов никога не се е интересувал какво всъщност вършат. Достатъчно е да му бъдат приятели.

„За мен на света няма по – морален човек от Цветанов. Затова аз гласувах за ГЕРБ, затова им пях по предизборните концерти. Разбира се, познавам и Бойко Борисов, но не толкова добре. Защото той пък съвсем не иска да пее”, оля се в изказването си подмазвач номер едно Веселин Маринов.

Виж хит видео с бат Веско Маринов:

http://www.youtube.com/watch?v=HhYY4muqXe0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *