Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Веселин Маринов пя на Цветанов

Веселин Маринов разочарова своята публика

Певецът пренебрегва ченгетата и химна им, Цветанов го дарява с кошница цветя
Задръстване. Засилено полицейско присъствие.

Бабки с бастуни тичат към НДК като лекоатлетки. Зала 1 се пръска по шевовете. Пенсионери седят по земята само и само да чуят любимия си певец Веселин Маринов.
Вместо да му се радват, една част от тях гръмко го ругае. Хулещите бяха едва ли не ВИП публиката- седящите в оркестрината тихичко под сцената. Пенсионерите се вълнуваха, че ще гледат идола си от ръка разстояние. Само след минути обаче се появи жестокото разочарование. Повелителят на тежките балади грубо игнорира първите редове и хукна да пее по врязващата се в залата сцена. Така нагъчканите баби от оркестрината останаха
незадоволени и се чудеха на концерт ли са или на с

Веско предизвика мегаскандал

През цялото време Веско беше с гръб към тях и те трябваше да се въртят на столовете си, за да го видят. Обадиха се всичките им болежки, а някои показаха недоволството си  с цветущи изрази. “ Безобразие! Заболя ме кръста! Не го виждам! „, вайкаше се 70- годишна жена от първия ред.“ Не е справедливо! И ние сме хора, искаме Веско“, добави нейна приятелка.

Въпреки любовните си трагедии през последния месец на сцената Веско се вживя на макс. Поля юбилейния си концерт още на втората песен- реки от пот рукнаха във всички посоки. Певецът за малко да се дехидратира, но не си позволи почивка. Солени капки се стичаха по носа му и падаха върху десетките картички от фенове, които четеше по време на концерта. След всяко парче върли почитатели на Маринов тичаха към сцената, за да го дарят с китка. Млада жена дори падна пред краката на идола си в стремежа си по- бързо да стигне до него.

119 букета получи Веселин Маринов. Сцената се затрупа с цветя, което допълнително изнерви възрастните му почитатели от първите редове- нищо не се виждаше от флора.

Министърът на вътрешните работи Цветан Цветанов и съпругата му Десислава нямаха проблеми с видимостта. Те пляскаха доволно, но не сред гостите с покани в оркестрината, а в публиката на втория ред. Цветанов подари огромна кошница с розови цветя на Веско. Веднага последваха коментари сред хората в залата, че министърът не се охарчил за билет и китки, а най- вероятно е платил от парите на данъкоплатците.

Мегаскандал предизвика Маринов – пренебрегна родната полиция и не изпълни големия си хит, посветен на нея. За сметка на това автобуси с военни се изсипаха пред НДК. Те се включиха в шоуто на певеца като балет, докато пред тях Маринов пригласяше парче, посветено на армията.

ВИЖ ВИДЕО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Веселин Маринов пя на Цветанов

  1. go6o Отговор

    05.12.2011 в 16:45

    Ми, Цветанка е много здрава….

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *