Веселин Маринов прегази пътен знак, пречел му

0

Позалязващата звезда на българската естрада Веселин Маринов и любимец на дамите, които обичат клюките, пак се забърка в скандал, но този път не с развода си, нито със студентка и даже не с нова песен, възхваляваща властта. Този път причината е хулиганство на пътя.

Той демонстративно прегазил пътен знак за забранено преминаване по улица „Неофит Рилски“ в столицата. Според очевидци, преди да сгази нарочно знака, сложен от строителна фирма, той слязъл от джипа и започнал да се кара с работниците, че с ремонта си пречели на движението. След това като истински мачо се метнал на возилото и прегазил забранителния знак, профучавайки пред смаяните работници.

 Паметливи се сещат, че това не е първият му инцидент по пътя. Преди две години той блъснал човек в центъра на София и офейкал от местопрестъплението. На „Цар Освободител“ пред него изскочил младеж. Певецът набил спирачки, слязъл да види как е момчето, след което си тръгнал, без да му предложи да го заведе в болница. После обяснил в социалната мрежа, че никого не е блъскал, а младият мъж сам си ударил ръката в капак на джипа му. Блъскането на ръце и демонстративното газене на знаци са си престъпления, но нашият певец е богоизбран и никой няма да му търси сметка. Защото него „родната полиция го пази“. Да му мислят останалите, които никой не ги пази.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Qm9ifur76R8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *