Веселин Маринов налита на продавачка

0

Вещици урочасали Веселин Маринов на неуспехи в любовта

Веселин Маринов
Веселин Маринов е тъжен заради самотата

Въпреки безспорните си успехи на музикалната и политическа сцена, вътре в себе си любимецът на народа Веселин Маринов е дълбоко нещастен. За никого не е тайна, че причина за това са поредицата от любовни неуспехи, които го преследват от дълги години насам. Достатъчно е само да припомним за позорната изневяра на бившата му съпруга Цветанка, която не се поколеба да го направи рогоносец при първия удобен случай.

Близки до Веселин Маринов издават, че заради любовните неуспехи той напоследък съвсем е превъртял на тема черна и бяла магия. Отдавал всичките си нещастия в личния живот именно на урочасване и поради това вече е твърдо решен сам да придобие вълшебни сили, за да премахне влиянието и отново да се почувства щастлив.

Цветанка разби съдбата на Веско Маринов
Цветанка разби съдбата на Веско Маринов

Веселин Маринов споделил пред свои близки, че има дарба да разваля и прави магии. В подкрепа на думите си той разкрил, че в момента изучава фън шуй техниката и вече знае как да изпраща любовни послания чрез тази източна философия. Хора от шоубизнеса разкриват, че певецът се е превърнал в истински маниак по тази тема и всеки ден ходел до специализиран магазин в центъра на София.

Самите продавачки в книжарницата са потресени от уменията и познанията на Веско Маринов по фън шуй. Жените споделят, че след всяка прочетена книга той коментира с тях какво е направил и всеки път купува някоя нова дрънкулка от планински кристал, която слага на точно определено място в дома си.

Други пък са категорични, че честите посещения на Веселин Маринов в един и същи магазин съвсем не са случайни. По всяка вероятност той е набелязал някоя от продавачките и сега се чуди как по – дискретно да ѝ предложи.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vkF52uXmgSI

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *