Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Веселин Маринов блъсна пешеходец и го заряза на улицата

vesko_marНародният любимец Веселин Маринов блъснал пешеходец в центъра на София и оставил човека на улицата. Минувачите, станали очевидци на инцидента, разказват, че певецът слязъл от джипа си и попитал момчето как е, след което го зарязал и отпрашил. Половин час постадалият пешеходец седял на тротоара и се държал за главата.

Неприятната случка станала на бул. „Цар Освободител” малко преди сладкарница „България”. Огромен „Рейндж Роувър” набива шумно спирачки, но въпреки това повлича пешеходецът пред него и го събаря на земята. От колата

Любимецът на бабите оставил жертвата си на улицата

Любимецът на бабите оставил жертвата си на улицата

веднага слиза разтрепереният Веско Маринов. Пита момчето дали е наред, потупва го по рамото, връща се обратно в автомобила и потегля. Очевидците са изумени, че не го качва да го заведе в болница.

След като Веско и огромният му джип са отпрашили, момчето сяда на бордюра. Минувачи се спират при него. Жертвата се държи за главата и половин час не може да стане.

Веселин Маринов не крие инцидента. Само че неговата версия е по- различна от тази на очевидците. По негови думи момчето го видяло чак в последния момент и опряло ръце на капака, а не е падало. Веско го попитал „Как е работата”, а младежът се извинил, че не го е видял. След което, щом певецът се уверил, че пешеходецът е добре си тръгнал.

Изпълнителят на „Пайнер“ първоначално не искал да се разгласява инцидентът, за да не го хулят хората, само защото е известен.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

7 кометара за Веселин Маринов блъсна пешеходец и го заряза на улицата

 1. Радослава Отговор

  03.07.2010 в 1:23

  Това са пълни глупости, как може да има толкова злоба по този свят, какви са тези глупости „На косъм от смъртта“. Човек трябва да е луд да си помисли, че толкова човеколюбив и сърдечен човек като Веско Маринов би оставил човек на пътя дори и да няма никаква вина за случилото се. Човекът просто е минал, Веско е набил спирачките и изобщо не и бил ударен, какви са тези филми в които се вкарвате??? И въпреки това е слезнал от колата, за да се увери лично, че момчето е добре и когато е разбрал, че всичко е точно е продaлжил с ангажиментите си. И брат ми веднъж го блъсна леко кола, хората слезнаха, видяха, че е добре и си тръгнаха, не е имало никакво съдилище, никакво нарушение на закона – нищо…
  А и като на момчето нищо му няма защо лекарите да се занимават с него като през това време могат да спасят живот?!
  Лесно е да говорите, да плюете и да се подигравате на човек, който е постигнал нещо и който ще остави нещо след себе си и по този начин да се успокоявате за вашите неуспехи. И никак не е етично и професионално да се пишат някакви глупости и измислици, без изобщо да знаете истината. Грозно е и лично мен ме отвращава! Но има Господ, той вижда всичко! Така че, нека бъдем по-добри! Да не се обединяваме в лошотията и пошлостта, а в хубави каузи за спасяването на нашата страна!

 2. Радослава Отговор

  03.07.2010 в 1:25

  Това е единствения сайт с по-нормална информация! Евала!

 3. mime Отговор

  30.11.2011 в 10:52

  Абе той и Максим беше любимец на народа, ама…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *