Веселин Маринов: Аз депутат ? Пълна простотия!

0
Веселин Маринов

Идолът на народа Веселин Маринов развълнувано отрече слуховете, че се гласи да надене депутатска тога, за да спасява приятелите си от ГЕРБ на застрашително приближаващите парламентарни избори. Пред журналисти той се закле, че няма никакво намерение да оставя сцената заради някакви си политически машинации.

„Аз да ставам депутат от ГЕРБ ли!? Това е най – голямата простотия и лъжа, която съм чувал за себе си! Нямам си на представа кой си ги съчинява тея неща, ама вече прекали. Всички трябва да разберат, че музиката, именно музиката е моят живот и никога няма да се променя”, отсече с ярко изразено негодувание певецът – изпълнител на култовата „Родната полиция ни пази”.

Приятели на звездата апелират към медиите да внимават какво пишат, защото Веселин трудно понася измишльотини от подобен род. Според тях той е лесно ранима душа и много се нажалява от такива глупости. Още повече, че в момента се чувствал силно самотен след изневярата на бившата си съпруга и не можел да намери сродна душа, с която да си споделя за ежедневните тревоги и разочарования.

Веселин Маринов

Според наблюдатели обаче слуховете за новото амплоа на Веско явно не са пълна измислица, щом като самият той толкова много се е засегнал от тези публикации. Преди няколко дни от Велико Търново изтече информация, че местната структура на ГЕРБ мъдрува дали да гласува доверие на певеца и да го постави начело в листата на многомандатния район за правителствените избори през следващата година.

Като най – сериозен аргумент на интригантите е действителното близко приятелство между Маринов и вътрешния министър Цветан Цветанов, който щял да му бутне едно рамо, за даде летящ старт на политическата кариера на певеца. Опозиционери също са съгласни с възможността Веско да си намери топло местенце в парламента.

„Еми че той си пие кафето с Цветанов, какъв му е проблема да се нахака в Народното събрание. Че да не е по – лош от някои други, които също хал – хабер си нямат от писането на закони, ама го правят” – контрират противниците на управляващата партия.

Самият Веселин Маринов обаче е убеден, че няма да преклони глава и да се възползва от възможностите си за успех на политическата сцена. Неговото желание е да си остане човек на изкуството и дори мисълта за участие в политически избори е обидна за него.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=773aELFm_Tk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *