Весела Лечева и Ушев получиха „благословия“ от жена му

1
Весела Лечева
Весела Лечева заяви, че никога не е криела връзката си с Ушев

След като Весела Лечева официално обяви връзката си с бившия шеф на НОИ Сотир Ушев, не закъсня и коментара на вече бившата г-жа Ушева. Тя пожелава много щастие и на двамата, но смята, че за да живее някой с екссъпруга й трябва да е един безчувствен и безскрупулен човек. Пенка Генчева допълва, че безкрайното и огорчение от Сотир не е единствено от връзката му с Лечева. Оказва

Сотир Ушев
Бившият шеф на НОИ е голям материалист, според бившата му съпруга

се, че Ушев непрекъснато е изневерявал през семейния си живот и дори не е прикривал похожденията си. Генчева сподели също, че характера на бившия й е отвратителен и това е най- манипулативния човек, който познава. Тя не отрича, че е възможно той да е влюбен в съпругата на Манол Велев, но е склонна да вярва, че зад маската на връзката му стоят финансови намерения. Пенка Генчева дори споделя и за отношението на сина си към нея, което е необяснимо. Тя твърди, че Ушев е успял да промие и неговия мозък, тъй като към момента общото им дете дори не говори с нея.
Бившата госпожа Ушева е категорична, че за нищо на света не би се върнала при бившия си.
Весела Лечева наскоро разкри, че има връзка с човек, който я подкрепя. След като по медиите излязоха материали за любовната й афера със Сотир Ушев, съпругата на Манол Велев, сподели, че с любовника си никога не са се крили от обществото.

Весела Лечева разказва за Манол Велев. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Женицата се е отървала от тоя старик.За какво и е този трънтутляк,да го пере,готви,а той да си хойка.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *