Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Венци Стефанов: Висши полицаи стоят зад отвличането на сина ми!

Синът на футболния бос Венци Стефанов беше отвлечен през 2004 г. Въпреки че президентът на „Славия“ плати колосалния откуп от над 1 млн. лева, похитителите така и не върнаха детето му. Венци Стефанов сам е разследвал истината за отвличането на сина си Димитър. Според него, висши полицаи стоят в дъното на заговора за похищението.

Венци Стефанова разкрил, че след сина му Димитър, трябвало да бъдат отвлечени още две деца на известни бизнесмени. Те обаче се спасили, тъй като бандитите не успели да върнат наследника на футболния бос.

След като предал откупа на указаното от похитителите място, Стефанов трябвало да получи телефонно обаждане, за да вземе сина си. Но бандитите така и не му се обадили. А след случаят с Димитър Стефанов, похищенията прекъсват за няколко години, докато

„Наглите“ не са похитителите на сина на Венци Стефанов

не се появяват „Наглите“ . Но президентът на „Славия“ е сигурен, че не изправените пред съда нейни членове са отвлекли сина му, а група преди тях.

Венци Стефанов се заема със собствено разследване, след като един ден висш полицейски началник, смърдящ на алхокол, му заявил, че системата е пробита и трябва да се оправям сам.

Няколко месеца след като Димитър Стефанов изчезва, е разстрелян Георги Георгиев, който е участвал в отвличането. Така връзката с бандата е прекъсната. Президентът на „Славия“ така и не достига до похитителите, въпреки че има подозрения кои може да са.

След като бандата, похитила Димитър Стефанов, не го върнала, Венци Стефанов и жена му започват да обикалят до врачки. Гадателките обаче само извличали изгода от трагедията на семейството. Въпреки че не се надява да види повече детето си, Венци Стефанов се надява да има поне 1% надежда, че е жив.

Венци Стефанов не губи духовитостта си след голямата трагедия в живота си. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *