Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Венета Райкова призна: Бяхме пред развод с Тишо!

Венета и патрик„Да, бяхме пред развод с Тишо и това не е тайна за никого. В началото имахме много проблеми и напасване на характерите. Бях готова да го зарежа.Но вече имаме 5-годишно дете, отговорността ни е голяма  и не бих искала да се връщам към този труден за мен период“, каза водещата на „Горещо.

Тя твърди,  че за нито един мъж преди сегашния й съпруг Тихомир не си струва изобщо да си спомня. А че мъжете се били много и връзките кратки и бурни кой знае защо спестява, макар че и това не е тайна за никого. За нейните подвизи в леглото се носят легенди, които в момента водещата удобно е забравила и уж не си заслужава да си спомня. То някои май изобщо не са и за помнене, твърдят хора от близкото й обкръжение, а направо са си за срам

„За всичките тези девет години, откакто сме с Тихомир, нито аз съм му дала повод, нито той на мен за разни съмнения в изневери“, твърди Венета. И добавя, че не прощава забежки.  Щяла да реагира строго и справедливо, но Тишо бил душичка и нямало да й изневери. Вадещата  нарича себе си „светица, защото няма пороци“. Твърде силно, щом дори Майка Тереза твърдеше, че е грешна. Но зависи кой какво смята за грешно и какви са критериите.

  Венета Райкова признава, че не намира  сили да отгледа повече от едно дете, защото не е сигурна дали ще  може да им осигури качествено образование или здравеопазване.  Всъщност на 40 години тя не само няма сили, но и не иска да си разваля фигурата и рахатлъка с още една бременност.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *