Венета Райкова става борец в среднощен екшън

0

Венета РайковаКато първи блюстител на реда, възмутена гражданка и борец за правда се изявява Венета Райкова.

Докато преди се шегуваше с хора, които се изживяват като съдници и вечни мърморковци за ред и тишина, сега тя е в ролята на точно такъв мърморко. Водещата се нанесе в чисто нов апартамент в комплекс с всички екстри, даже и с басейн и не спря да се хвали две години с придобивката си.  Тя обаче явно не знае поговорката, че много хубаво не е на хубаво и се насади на пачи яйца.

Точно до блока й с цел улесняване на гражданите да прекарат пълноценно вечерите се, се пръкна заведение. купон студенти1Като всяко софийско заведение и в това залагат на силната музика и миризливата кухня.  Живеещите в блока са в пълен потрес от придобивката. Гости на ресторанта паркират където сварят и за живеещите няма място къде да оставят колите си. И ако това е проблем, който може да се реши до съседен блок или сутринта, проблемът с оркестъра и певицата няма как да се опрви особено през лятото. Почти под балкона на водещата свирят китари и тъпани, а морни певици се дерат до небето. Ако няма певица, то ди джей надува колоните и така до два три часа през нощта. И ако това може да се издържи с няколко чифта тапи в ушите, то вонята на пържени картфи и панирани чушки и зеленчуци залива цялата кооперация и прониква дори през затворените прозорци.

Венета се жали, че по цяла нощ не може да спи, а всичките й дрехи са се размирисали на картофи. Никакво проветрение не може да махне наслоената миризма на пържена мазнина. През вечер водещата вика полиция и настоява заведението да спазва работното си време до 23,30 часа, както и да намери начин да сложи аспиратори в кухнята. Полицията идва и си отива, музиката продължава, а в дома на водещата все повече вони на ресторант.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2O7HO8APN28

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *