Венета Райкова си подари нов апартамент за рожден ден!!!- с видео

0

veneta1Лично водещата се похвали в страницата си във „Фейсбук” с новата семейна придобивка. В интернет профила си Мис „Горещо” добави, че купила новото жилище послучай две години откакто станала майка.

Апартаментчето било 160 кв.м в комплекс „20 бора“ на фирма „Крит“. Пред приятелите си в мрежата, които вече са почти 5 000, устатата водеща споделя, че е много щастлива и няма търпение с мъжа си Тишо и малкия Патрик да се пренесат в новото жилище. Въпреки че, то ще veneta2стане напълно готово едва догодина, Венета вече крояла планове как ще го обзаведе. И час по час разпращала Тихомир да пазарува по магазините обзавеждане и фън-шуй предмети. Защото е публична тайна, че откакто роди, водещата на „Горещо” се вманиачила на тема отрицателна енергия и урочасване и съвсем се е десоциализирала. Освен това, откак роди през февруари миналата година, русата водеща, под предлог, че гледа детето си сама, е вменила на съпруга си всички veneta3задължения по снабдяване на домакинството с най-необходимото…Така на Тихомир се налага да плаща сметки, да пазарува и изпълнява поръчки на капризната си жена. До малкия Патрик пък, който скоро проходи, имат достъп единствено ограничен кръг от хора, като с отглеждането му са ангажирани единствено и само родителите му.

Венета се показа публично, извън предаването си, на рожденния ден на „Горещо” на 28 март. Като изключим пенсионерския външен вид, който й придава рекламираната от нея марка дрехи, излъчването й беше позитивно, доколкото е възможно в нейния случай, с освежена, подстригана до раменете коса. Skandalno.net
Виж профила на Венета Райкова! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *