Венета Райкова се вживя в ролята морален съдник на другите

0

Венета и ТишоВенета Райкова започна да раздава собствено правосъдие и да се изказва дори там, където не й искат мнението. Първо започна да се меси в Брадъра и да настройва хората срещу един или друг участник. Тя ахка и охка срещу простотията на Златка, а после неочаквано я взе при себе си. След това се ядоса на Стойка и тризначките и публично заяви, че няма да ги покани в предаването си, въпреки че всички участници по предварителна договорка с продуцентите минаваха и през него.

Тризначките й се видяха прости, но за сметка на това Пацо й се стори върха на интелекта. И го покани. С какъв аршин мери, попитаха зрителите, но тя не благоволи да им отговори.Вихра1 Скорошният скандал с отказа на певицата Мария да се яви като жури в конкурса й за най-горещи мъж и жена, съвсем я изкара от нерви. Водещата изсипа огън и жупел върху главата на Отварачката, като включително се гаври с плаката й, а след това започна да я обижда за личния й живот и предпочитанията й към мъжете. След това се метна пък на Вихра и я осъди ей така, без причина, колкото да завърти някаква интрига. Чест прави на Мария и на Вихра, че изобщо не й обърнаха внимание и не й отговориха на нападките.

Венета обаче не спря, а продължава войната, но си е отворила твърде много фронтове. Говорейки на всички за култура и морал, би трябвало да го спазва самата тя. Зрители я обвиняват в социалната мрежа, че би трябвало първо да погледне в собствената си паница. Любов, пламнала в Брадъра. Брак, раздяла, ново събиране. Свързване на името й с различни мъже, докато се изживяваше като мома. Тя едва ли е безгрешният и безпристрастен съдник, който може да критикува другите, защото от коя по-точно камбанария ги критикува – пише зрителка. Трябва да се спазва библейският съвет – който е безгрешен, нека пръв хвърли камък. Но Венета го спазва само до хвърлянето на камъните. Новата й роля на съдник и обвинител може скоро да й изиграе лоша шега пророкуват пък нейни колеги, които не гледат с добро око на преместването й в ТВ7.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/2O7HO8APN28

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *