Венета Райкова с 10 000 лева заплата

0

Венета Райкова е пример за съвременната българска жена

Венета Райкова
Венета Райкова

Работливата и талантлива Венета Райкова с право може да се похвали, че е сред най – добре платените телевизионни звезди у нас. Красивата водеща в момента е на върха на щастието, защото удари кръгло 10 000 лева месечна заплата и на практика завладя ефира на „Нова” в съботно – неделния блок.

Завистниците обаче не спят и непрекъснато мърморят, че Венета Райкова дразни всички с работохолизма си. Защото на своите предавания тя едновременно е водещ, сценарист, режисьор, автор и така нататък до безкрай. Но въпреки огромното напрежение продължава да кипи от сила и непрекъснато търси нови предизвикателства.

Венета Райкова
Венета Райкова

„Венета Райкова е класически пример за съвременната и еманципирана българска жена. В нея се наблюдават рядко срещани борбеност и професионализъм, които дразнят някои от по – смотаните колеги. Аз лично не бих издържала на това напрежение – не толкова от работата, колкото от интригите, които всеки ден търпи. Но тя всичко си заслужава, защото на практика си скъсва зад*ика от работа” – споделя нейна тайнствена другарка.

Последният удар на Венета Райкова е топлото място в „Къщата на Нова”, което предаване е с ефирно време от цели два часа. Задкулисните битки за креслото на водещия кипяха до последно и всъщност на никой не е ясно как стана така, че именно тя го спечели.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=vuJfCIwoTk0

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *