Венета Райкова показа гърди в планински басейн

0

Венета тръшна по рейтинг конкуренцията от Би Ти Ви

Венета Райкова на плажа
Венета Райкова на плажа

През първите дни на пролетта Венета Райкова се отдаде на сладки спомени за лятото и се размечта за идните горещи дни. В своя Фейсбук профил тя напуска един куп разкошни и горещи снимки от почивката през миналата година, предизвиквайки завистта на по – невъздържаните почитатели.

Високопланинският пейзаж около Венета Райкова разиграва кръвта
Високопланинският пейзаж около Венета Райкова разиграва кръвта

„Еех, хубаво лято беше. Но за щастие вече не сме много далеко от следващото хубаво. И рейтинга си вдигнах до облаците, ударих Би Ти Ви в земята. Ама тихо, да не ги ядосаме, че са много отмъстителни” – похвали се водещата, която и на тези фотоси позира по вечния бански костюм със синьо горнище.

Огромен интерес предизвикаха не само снимките на Венета Райкова, но и нейното пълно мълчание по отношение на новината, с кого ще прекара почивката през наближаващото лято. Защото само преди около месец се пусна тъжен слух, според който е зарязала любимия си Тихомир и се е присламчила към боса на майонезата Александър Найденов.

Тази клюка обаче едва ли е сериозна, защото Венета Райкова сподели, че за рождения си ден преди няколко дни, Тишо я нахранил със специални миди „Сен Жак” в известен столичен ресторант. На съседната маса пък били продуцентите на „Къртицата” Иван и Андрей, които през цялата вечер се целували с жените си.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=_FugfM3LUb8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *