Венета Райкова няма сили за второ дете

4
Райкова е най- сексапилната водеща

Краят на годината винаги е период за равносметка и изводи от изминалите 12 месеца. Във времената на тежка финансова криза и зимни депресии Венета Райкова е сред малкото късметлии, можещи да се похвалят със семейно щастие и успехи в професията.

Звездата на Нова дори е успяла да приключи с приготовленията на на коледната украса и насред хола й от месец блести елха с чисто нови играчки, гирлянди и лампички.

„Изпращам годината с усмивка  и увереност да продължавам начинанията си както досега, Мога да кажа, че 2011-а беше една от най- успешните ми години. Изключително ползотворна в професионален план.  „Горещо“ е едно от най-рейтинговите предавания  в ефира. В семейството си също се радвам на хармония. Разбирам се с мъжа си и имам страхотно  дете. Какво повече мога да си пожелая, освен да сме живи и здрави!“, казва с усмивка Венета Райкова.

Блондинката признава, че с мъжа й Тихомир още не са правили планове къде точно ще посрещнат първите минути на новата 2012г. Сигурно е само, че двойката няма да предприема пътувания до далечни дестинации, понеже  Венета няма желание да оставя на баба и бавачки двегодишния Патрик.

Венета и Тишо най- щастливата семейна двойка

За Коледа пък е ясно, че ще бъде прекарана в семейна обстановка,с роднините на двамата съпрузи. Като отговорна майка водещата даже е избрала малък подарък за сина си- плюшена играчка изпълняваща детски песнички и микрофон, защото малчуганът обича да пее . За себе си звездата също е намислила подарък, но от суеверие не желае да го издава. Каза само, че се надява за нея Коледа да дойде малко по- рано от очакваното- на 20 декември.

Венета Райкова е съсредоточила цялата си енергия в предаването и няма намерение отново да се оттегля по майчинство. Макар съпругът й Тихомир отдавна да напира за втори наследник, блондинката няма намерение да става майка и казва, че Патрик е още малък за братче или сестриче.

ВИЖ ВИДЕО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

4 КОМЕНТАРИ

  1. Да си призная от началото я харесвах, но след това ми стана леко антипатична, но може би това е заради самата и работа и как се бута и преувеличава някой неща, но цирка продава в днешно време и е нормално това да се търси.Статията е хубава Това как…“ Като отговорна майка водещата даже е избрала малък подарък за сина си- плюшена играчка изпълняваща детски песнички и микрофон, защото малчуганът обича да пее . За себе си звездата също е намислила подарък, но от суеверие …..“ вижда се че много обича синът си както и мъжът си с който се намериха и са щастливи дано да бъде все така.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *