Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Венета Райкова издаде на феновете си кой е Къртицата

Венета маскаВенета Райкова разкрила кой е „Къртицата“. Тя внезапно се оказала доста добре информирана и абсолютно в течение с неизлъчените  интриги във формата.

Тя била в пълно течение къде какво и как се случва, понеже новото й предаване се излъчва от къщата на БИГ Брадър, която пък се намира на един хвърлей място от базата на Къртицата. Двата екипа са в близки отношения и оператори, сценични работници и друг персонал си контактуват непрекъснато на чаша кафе или бира между двете постройки с доброволните затворници вътре.

Райкова веднага написа в профила си във Фейсбук, че знае кой е Къртицата и има отлично осведомен източник, който й казал. Докато нейния и другия екип си пиели кафето, се разприказвали и издали на колегите си подмолния играч. Жени КалканджиеваТова е малко странно като източник на информация, защото дори водещите Иван и Андрей не знаят кой се е маскирал като предател, а камо ли пък да го знае целият екип. Единствено посветени са режисьорите на предаването и италианският им  консултант. Въпреки това Венета смело написа, че зрителите са познали още от първия път и Къртицата е Жени Калканджиева.

Никакви тайни не могат да се опазят в Нови хан, хахаха, написа Райкова и каза, че и самата тя подозирала Жени. Държи се много настъпателно, предизвика скандал, крещя на онова момиче, за да го отстрани, защото е много наблюдателно, твърди блондинката. Други пък смятат, че на Жени най-много й трябват парите, понеже бизнесът й с модната агенция „Визаж” е замрял и тя ще се бори със зъби нокти да спечели наградата. Зрители обаче разсъждават по друг начин. Жени е нервна, избухва, вече се скара с Любо, непрекъснато се набива в очи, непрекъснато се бори за ред и справедливост. Тя е много натрапващ се в очите играч, а ролята на Къртицата е съвсем  друга. Да се притаи и да действа подмолно. Не да се завира непрекъснато в очите на зрителите. Те отдават избухванията на характера й, а не на някаква дълбока стратегия. Коментаторите отвън също твърдят, че си е такава. Дали Венета е уверена в това, което пише, или просто иска да добави още малко боя в мистерията и да блесне, не е ясно. Но е факт, че тя не обича да е неосведомена и дори да греши, ще трябва да се изкаже, за да не изпусне някой лъч от прожектора.

Жени е скандалджийката в „Къртицата“. ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *