Венета Райкова богатее на гърба на убития Боби Цанков – с видео

1

veneta1Улегналата тв. водеща Венета Райкова пише книга, която ще излезе на пазара следващото лято. Според запознати с писателските въжделения на „горещата” блондинка, героят на творбата е разстреляният радио – водещ Боби Цанков. Книгата ще е повече от скандална и ще разкрива много пикантни подробности и шокиращи истории за убитият й колега. Светски хиени коментират, че Венета решила да се възползва от познанството си с покойника и да спечели една добра сума.

Водещата на „Горещо” признава, че все още не се е отърсила от спомена за

Боби Цанков разкри шокиращи истории при Венета
Боби Цанков разкри шокиращи истории при Венета

убийството на Боби Цанков. Венета Райкова беше един от първите свидетели, които бяха разпитани по повод трагедията. Един час преди стрелбата, скандалният журналист и водещата си писали във Фейсбук. Венета препоръчала на Боби бебешка книга за бременната му съпруга Юлия. Цанков обаче така и не стигнал до книжарницата.

След разпита в полицията, Венета Райкова изпадна в нервна криза. Следователят, с когото разговаряла, се опитал да измъкне информация от водещата срещу Маргините. Дори обявил пред медиите, че Венета

Първата съпруга на Цанков - Диана
Първата съпруга на Цанков - Диана

свидетелствала срещу сикаджиите. Райкова толкова се изплашила да не стане мишена на братя Маринови, че й се наложи да пусне опровержение в пресата.

Въпреки че устата светска журналистка се изкара първа приятелка на разстреляния на 5 януари Цанков, само след два месеца направи предаване с първата съпруга на радио- водещия, Диана, която се изгаври с паметта на покойника. В следствие, втората жена на Боби Цанков заведе дело срещу бившата половинка на мъжа си. Бременната тогава Юлия, която е бивш дознател, изказа дълбокото си разочарование и от Венета Райкова, която уж се правила на приятелка на Боби, а накрая го предала.

Скандалната изповед на бившата съпруга на убития Боби Цанков:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *