Венета Райкова била „дива селянка“

0
Венета Райкова

Популярната телевизионна водеща Венета Райкова беше жестоко огорчена от разгневени интернет потребители, които взривиха Фейсбук с ужасяващи обиди по неин адрес. Антифеновете дадоха цял куп отвратителни определения на ослепителната красавица, като я нарекоха „дива селянка”, „руса метла”, „Венета -******” и тем подобни страхотии.

Причина за изригването на потребителите беше вече станалата популярна снимка, на която Венета Райкова е с маска за лице и прилича повече на вампир, отколкото на жив човек. Фотосът определено събра погледите в точка и мнозина аплодираха водещата за смелостта й да се покаже в неглиже обстановка.

Повечето обаче се раздразниха от стремлението й да привлича внимание и отговориха подобаващо, според личните си разбирания. Самата Райкова обаче явно не се е засегнала толкова много, защото на няколко места отговорила, че никаква хорска злоба не може да я извади от равновесие.

„Гледайте си работата и бъдете спокойни. Аз се забавлявам колкото си искам, а вие се почешете и по двете уши. Това съм си аз – с маска или без, мразена или обичана. Прекарвам си чудесно, а вие пукнете” – написала Венета Райкова.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=OffyMOax53Q

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *