Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Венета Райкова няма сили за второ дете

Водещата на „Горещо“ Венета Райкова го е ударила на живот. Телевизионерката, която през тази година ще чукне 40 години, се е посветила на себе си и собствените си капризи. През идните месеци Венета си е обещала да намира все повече време за забавления и да не се затваря у дома, пак да става майка.

Венета Райкова

Венета Райкова

През последните години Райкова неведнъж бе „забременявана“ от клюкари, заради честите промени в теглото си. Всеки път обаче водещата се втурваше да обяснява, че в плановете й не влиза втора бременност и има съвсем различни приоритети в живота си от това да става редова домакиня. Напук на спекулациите тя дори нееднократно се захващаше с по няколко проекта наведнъж, за да може да подпомага семейния бюджет след финансовите проблеми на мъжа си Тихомир.

„Сама съм си отгледала детето. Никой не ми е помагал. Нито баби, нито бавачки са гледали Патрик – само аз и Тишо сме били винаги с него. Втори път това не смятам да си го причинявам. С бебетата съм приключила вече. Сега искам само спокойствие и да си живея добре, без никакви усложнения. Просто нямам сили за второ“, призна наскоро устата водеща и с това скъса с всички догадки, че може на късни години отново да влезе в родилна зала.

Венета Райкова с Тишо и синът им Патрик

Венета Райкова с Тишо и синът им Патрик

Пред приятелки Венета разкривала, че е направо ужасена от мисълта пак да се откъсне от светския живот и луксозните пътувания и почивки, които си извоювала с толкова усилия през последните години, за да сменя насрами памперси. Дори самата възможност за някоя непредвидена бременност, я карала да потрепери. Нищо, че само до преди 3 години с мъжа й Тишо си говорили да имат 4-членно семейство. Двамата дълго обсъждали след раждането на сина си да изравнят резултата и с едно момиченце у дома.

Колкото повече обаче минавало времето от раждането на малкия Патрик, толкова повече ВИП брадърите се разколебарали за второ. Първо било твърде рано Венета да зачева, докато малкият й син още не е тръгнал на градина, после пък разходите на семейството много се вдигнали по частната забавачница и всички други харчове за малкия.

„Искам да дам всичко на детето си и да не го лишавам от нищо. Аз самата съм израснала трудно но не искам такава съдба за Патрик. Не бих родила пак, преди да съм сигурна, че ще може да дам същите добри условия и на второто си дете“, философствала пред най-близките си водещата на „Горещо“ и с това постоянно отлагала решението си да стане пак майка.

По-малко братче или сестриче всъщност била мечта на малкия й наследник Патрик. След 2 месеца хлапакът ще стане на 5 години и с това грижите за него стават все по-малко и по-малко. Синът на телевизионерката вече е самостоятелен и осъзнат, а освен това и доста глезен. Като типично единствено дете той непрекъснато врънкал за скъпи играчки и никак не слушал родителите си.

Всички около Райкова я съветвали да го дари с братче или сестриче, та да го дисциплинира малко с отговорността да е батко. Патрик също настоявал да си има другарче за игра и често говорил пред майка си за това, че му е скучно без компания у дома и не може все да е самичък. Венета обаче нямала никакво намерение да се превръща в домакиня, за да задоволи поредното му желание. Затова и избягвала да отваря темата за деца пред него и мъжа си. Тишо нямал нищо против пак да стане татко, но мераците му бързо били попарени от водещата. „Ако искаш второ, ти си го роди“, отсичала безкомпромисно Райкова.

 

Защо крие рождения ден на Патрик

Вече от почти 5 години един любопитен въпрос занимава почитателите на Венета Райкова. Водещата пази в пълна тайна датата, на която синът й Патрик празнува рожден ден. Причината за това била в убеждението й, че някой може да се опита да му навреди заради нея.

„Аз съм суеверна и затова не съм казала публично коя е рождената дата на Патрик. В медиите има 4 дати – 17, 18, 19 и 20 февруари. Но само аз и Тишо знаем кога е роден наистина“, разказа водещата..

Друг запознат с точните данни на малкия била астроложката Океана Ховарт, вдовица на Иван Станчев. Венета й се доверявала за всички прогнози, свързани с малкия Патрик и дори преди раждането му се консултирала с нея, за да й каже кога е най-добре той да види бял свят. След като датата и часът били избрани, Райкова просто уведомила лекарския екип на „Шейново“, където роди с цезарово сечение.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *