Венета Харизанова изтрещя – мисли, че е екстрасенс!

0

Известната красавица Венета Харизанова била и екстрасенс и пророчица. Тя имала много точни пророчески видения. Моделката сподели, че предрекла смъртта на чичо си, като преди това лично й се появила, като видение.

Биополето й пък било толкова силно, че лепяла всякакви предмети, ако поиска. В предаването  «.На кафе» тя демострира паранормалните си способности като залепи лъжици по дланите си. За да не изглежда фалшиво, тя даже се намаза с хлъзгав крем. Удивената Гала гледаше висящите във въздуха лъжици и не вярваше на очите си.

Венета скромно си призна, че не само това са способностите й. Лъжици лепяла още като съвсем малка и удивлавала роднините си. Баща й я успокоявал, че има поне един талант, тъй като била ужасно зле по пеене и рисуване. Понякога тя гадаела на съученичките си и казаното се сбъдвало.

Наскоро пък ходила на курс по Рейки, за да може да предава енергията си на разстояние. Топкрасавицата непрекъснато усъвършенствала дарбата си, за да може да бъде полезна на себе си и на хората, признава срамежливо тя. Два пъти починалият й чичо й помагал насън. Венета не крие мечтата си да става все по-известна и по-известна. Тя планира и да влезе в политиката, а след години да кандидатства за президент на България. Свръхестествените й способности щели да й помогнат за това, смята тя.

Венета Харизанова за „Плейбой“. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *