Великанът Любо Ганев и лилипутът Красьо Черничкия – първи приятели! – с видео

0
liubo-ganev1
Любо Ганев

Skandalno.net Волейболната легенда Любо Ганев след края на спортната си кариера освен като бизнесмен, се изявява и като ценител на светския живот и купоните. Гигантът не пропуска повод за веселба. Бившият спортист обаче не набляга единствено на слабостта си към пържолите и биричката, благодарение на които външният му вид става все по-внушителен.

Напоследък гигантът се появява по светските събития без да му трепне окото не с кого да е, а с Красимир Георгиев. Това е същият Красьо от Плевен, който стана известен и на децата в България с прозвището си Черния. Той се оказа кадровикът, по-точно добре платеният брокер, на постове в прогнилата съдебна система на България. Оказа се, че прокурори и съдии са се натискали за услугите му, за да се уредят с високи постове. Поради тези способности на плевенския брокер, изникнал сякаш от нищото, както и поради продажността на българските магистрати, изскочиха срамни неща откъмто храма на Темида. И започнаха да гърмят бушони. Но ползвалите услугите на брокера са толкова много, че и с лопата да ги ринеш, пак в системата ще останат корумпирани тоги.

Красьо Черния
Красьо Черния

Мощната тайна и скандална дейност на Черния обаче очевидно не представлява никакъв морален проблем за великана Любо Ганев. Той без никакво притеснение се явява на купоните с Красьо и отстрани двамата изглеждат почти като интимна двойка. Неизбежно предизвикват безброй усмивки тъй като оправният плевенчанин достига едва до кръста на волейболиста. И когато Любо Ганев иска да му каже нещо, се прегъва на две, за да може да му пошепне нещо в ухото без другите да чуят. Волейболистът и съдебният брокер вече са завъртели общ бизнес в търговията с метан, твърдят запознати.  Skandalno.net
Красьо Черничкия влезе и в анимационните филмчета! ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *