Възмездие: Вандали потрошиха гроба на сина на Цар Киро!

3
Цар Киро

Неизвестни вандали потрошиха и опитаха да окрадат гроба на починалия син на Цар Киро – Иван преди дни, съобщиха от полицията. Бандитите били забелязани от охраната на гробището, но докато пазвантите се доберат до мястото, престъпниците офейкали.

В деня след покушението било установено, че е потрошена мраморната плоча върху гроба на Иван, който починал преди около две години от рак. Според хора, които участвали в изграждането на гробницата, тя съвсем не била обикновеното жилище за вечен живот, а имала размерите на не много голяма стая. В нея били сложено обзавеждане, което включвало диван на който мъртвецът бил поставен, скъп плазмен телевизор и маса с блюда. Предполага се, че имало и голямо количество злато.

Цигани се гаврят с гробове на българи

„Това е възмездие, защото години наред самият Кирил Рашков подкокоросваше хората си да се гаврят не само с живите, но и с умрелите българи” – коментират граждани, които като цяло не одобряват посегателството над мъртъвци. Те обаче са категорични, че случаят е наказание от небето, заради поругаването на български гробища преди няколко седмици, когато млади циганета се снимаха танцувайки върху гробовете на покойници.

Самият Цар Киро все още не се отказва да придума съдиите да заменят ефективната му присъда от 3. 5 години, която беше наложена с решение на съда. За пореден път той поиска от магистратите да отменят решението, което беше взето заради заканите му да умъртви и извади очите на Иванка Петрова и Веселин Христов от с. Катуница.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=lTPe4aWaNxo

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *