Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Въздишките издават сексуална незадоволеност

Последствията от липса на секс

Постоянното пъшкане компенсира липсата на еротичните стонове

Група известни сексолози от Холандия разкриха, че въздишките могат да покажат с голяма точност, в какво състояние се намира сексуалният живот на дадена личност. Въпреки че те по – скоро се възприемат като израз на досада или умора, твърде честите стенания са сигурен признак за сериозно разстройство.

Учените съветват, на първо място да се научим да се вслушваме във воплите на собственото си тяло. По принцип е обичайно всеки човек да въздиша по няколко десетки пъти на ден, но ако пъшканията зачестят и се превърнат в отревисти охкания, то това със сигурност говори за проблеми в секса. Симптомът е особено характерен за представителките на нежния пол.

секс

Ако забележим подобни признаци у себе си или у някой близък човек, трябва да се вземат незабавни мерки с всички възможни начини. Най – добрият вариант е да се обърнем за съдействие към партньора си, а ако нямаме такъв – да си помогнем сами (в което няма нищо срамно).

Защото големият сексуален глад поражда след себе си цяла върволица от проблеми. На първо място води до огромно пренапрежение в психиката, което може да създаде сериозни проблеми в отношенията с околния свят. Освен това, липсата на секс предизвиква и нарушения в хормоналния баланс, безсъние, хроничен стрес и цялостно отслабване на имунната система.

Виж видео:

http://youtu.be/fETiT9aHWtY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *