Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Въвеждат нов дизайн за шофьорските книжки

Сменят шофьорските книжки

Сменят шофьорските книжки

Нова година, нов късмет и нова книжка

Съветът на правителството одобри новите образци на два от родните лични документи. Това са карта за пребиваване на член от семейството на гражданинот Европейския съюз и шофьорската книжка.

Промените бяха заложени на дневен ред заради поредните изменения в европейските изисквания и вече бяха приложени в Закона за личните документи, както и в разпоредбите за влизане, пребиваване и напускане на Република България от граждани на ЕС.Европейски съюз

По отношение на шофьорската книжка, което най – много вълнува българските граждани, промените не засягат самото изработване. Словосъчетанието „Европейска общност” ще бъде заменено с „Европейски съюз”. Освен това ще бъдат изписвани и две нови категории за управление на МПС – за мотопеди (АМ) и за мотоциклети (А2).

Промените в другото свидетелство за постоянно или продължително пребиваване на член на семейството, който е гражданин на Европейския съюз, са предвидени за осигуряване на категорична разпознаваемост на лицето и ще му гарантира пълното право за безпрепятствено придвижване на територията на общността.

Шофьорската книжка на Барби:

http://www.youtube.com/watch?v=fmzoLoEg6JU

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

3 кометара за Въвеждат нов дизайн за шофьорските книжки

 1. гошо Отговор

  26.12.2012 в 12:12

  Тъпа държава или тъпи управници, по-скоро тъпи граждани. Колко пъти сменяха документи, номера, апарати за изкуствено дишане, жълти жилетки и още и още… Докога ще ни рекетират. Никой не проверява има ли изискване на евросъюза или не. Това ми прилича като на оная приказка за сестра ти… В Германия вдигнаха бензина с един пфенинг и скочиха, та чак правителството се разтресе, тук си мълчим за всички своеволия и лъжи на управниците ни. Просто се чудя кога ще спрат експериментите.

 2. gogofog Отговор

  26.12.2012 в 14:59

  ako dizaina im e kato na lichnite karti po dobre da ne gi smenqt

 3. Киликанзерчо Отговор

  27.12.2012 в 9:01

  „Европейска общност” ще бъде заменено с „Европейски съюз……..и нови комисионни и ново лапане на който не е успял да се дореди до баницата.Т.е ,,да ви еба мамата,, ще стане,, мамата да ви еба,,

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *