Васил Найденов бил слаботелесен до 20-а си година

0
Васил Найденов

Тормозел всичките си роднини със своето злоядство

Васко Кеца се отдаде на спомени и разкри, че когато бил малко дете побърквал всичките си близки, когато го карали да се храни. Бил толкова глезен, че се чудел какви номера да върти и как да разиграва възрастните. Това се дължало на факта, че за него се грижили твърде много хора, понеже нямал баща.

Васил Найденов

„Съгласявах се да ям единствено, ако съм стъпил в леген и над главата ми има разпънат чадър. Това обаче не беше всичко, защото върху чадъра задължително трябваше да капе вода, все едно вали дъжд. Всичките ми чичовци и лели се принуждаваха да ми играят по свирката и да сипват вода отгоре, все едно наистина вали” – разказва певецът.

Той допълва, че поради вроденото си злоядство, останал слаботелесен чак докато навършил двадесет години. Тогава кантарът сочел невероятно ефирните петдесет килограма. С течение на годините обаче понапълнял и вече не се налагало да се съобразява с посоката на вятъра.

Найденов споделя още, че рано останал без баща, защото родителят му изчезнал докато бил много мъничък. В спомените си е запазил по – скоро неприятно чувство от липсата на татко, но все пак не стигал до драми. Блудният баща се появил когато станал известен и вече събирал огромна публика по концертите си.

„Бях на малко повече от тридесет години и се подготвях за концерт. В един момент при мен влезе някакъв човек и ми каза – аз съм баща ти. Останах като гръмнат” – споделя Васил Найденов.

Виж видео:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *