Васил Божков давал по 100 лв на Лилана

0

Всеки ден за джобни пари, подаръците отделно

Милионерът Васил Божков плати 100 лева за бутилка минерална вода за любовницата си Лилана и не поиска ресто. Отдавна се мълви, че поп изпълнителката и един от най-богатите българи имат по-специални отношения помежду си, но за пръв път двамата си позволиха публично дефиле миналата седмица в столичен нощен клуб.

Лилана

Лилана и милионерът пристигнали, обкръжени от солидна охрана в „Бедрум“ миналия четвъртък, когато клубът бе домакин на концертна проява на Мария Илиева. Пикантна подробност е, че преди повече от една десетилетка последната изживяла горещ флирт с олигарха, но за това след малко…

Управител настанил Божков и Лилана в едно от ВИП сепаретата. Нито един от фоторепортерите на събитието
обаче не успял да документира единствената на този етап поява на двойката, тъй като били скрити от жив плет от охранители. Нито хазартният бос, нито Лилана обаче демонстрирали настроение и давали вид, че се забавляват с изпълненията на Илиева.

„За Васил Божков си е нормално да е начумерен, но и придружителката му беше прихванала от него. Нито се усмихваше, нито купонясваше“, твърдят очевидци.

Събитията около масата за отбрани персони обаче все пак били видни от съседните сепарета. Божков се почерпил с обичайното си питие – уиски. Приятелката му отказала твърд алкохол и си поръчала бутилка минерална вода.

„Една голяма бутилка не струва повече от 10 лв. Черепа подаде банкнота от 100 и разликата остави на сервитьорката бакшиш”, твърдят източници. Доскоро прикритата двойка едвам изчакала Мария да приключи с изпълненията си и побързала да се изниже от заведението, отново покривана от охранителите. Милионерът дори не поздравил поп дивата за новата й група, която всъщност бе промотирана въпросната вечер.

След демонстрацията, която Божков и Лилана спретнаха тръгнаха спекулации, че всъщност нито един от тях не е бил поканен на партито на Илиева. С колежката си тя не поддържала близки отношения именно задето са баджаначки по линия на боса.

В началото на века Божков и Мария Илиева бяха изловени да интимничат в столичен пиано бар. След като срещата им стана достояние на медиите, тогавашната пиарка на бизнесмена, а сега тв водеща, Ирина Сарачинова, опровергаваше наред и защитаваше името на шефа си. Според клюките няколко пъти Илиева летяла на частния самолет на милионела „Чесна“.

http://www.youtube.com/watch?v=jl6M6wpxJq8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *