Варненките са най- красиви на планетата!

0

Родните момичета от град Варна влизат в топ 5 на най- красивите девойки от цял свят! Това стана след гласуване в интернет.

„Българските момичета могат да бъдат горди от своята природна красота“- това излезе на първа страница на един от най- тиражираните всекидневници – „Дейли мейл“. Проучване направено от „Травълърс Дайджест“ в повече от 200 страни, сочи че най- красивите момичета на света се намират в морската ни столица. Повече от 2 месеца граждани от цял свят можеха да гласуват на страницата на изданието като преди дни анкетата бе затворена и така се разбра, че най- сетне България попадна в полезрението на целия свят с хубавите ни момичета.

В първите пет се нареждат украинките, рускините, бразилките и венецуелките като българките са на пето място. „Радвам се, че съм успял да посетя и петте изброени страни, за да се докосна до магията на техните момичета. За мен тази класация наистина посочи обективно къде се намират най- красивите момичета“- сподели с читателите главният редактор на списанието, Томас Муур.

Интересен факт е, че българките са посочени за момичетата с най- големи бюстове, докато бразилките за тези с най- големи дупета. За най- хубави лица са избрани украинките, докато рускините могат да се похвалят с титлата за най- мръснишки погледи.

Ето някои от най- красивите българки. ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *