Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Варненка мята олио по съседите, осъдиха я на 1000 лева глоба

олио1000 лева глоба ще трябва да плати варненка, която хулиганствала в блока си. Тя била във война със съседите  и при една от атаките измислила грозен план за отмъщения.

Жената се промъкнала през нощта и заляла вратата им със старото си олио от фритюрника. Разнесла се такава воня, че хората трябвало да си сменят вратата. Булката вилняла и се изпокарала с всички съседи, които дошли да защитават потърпевшите, а като капак разбутала и полицаите, които били извикани да я умирят. жена с пищовСъдът наложил 1000 лева глоба.

В междусъседските войни  се проявява все по-голяма изобретателност напоследък, твърдят от полицията. Едно от средствата е заешка мас. С нея се намазва вратата, или прага.  Тя мирише толкова ужасно, че не може да бъде сравнена с нищо. Измиването й е невъзможно и вонята остава за дълго време. Ползва се и силикон, или кибритена клечица, която се пъха в ключалката. При силикона задължително се налага смяна на бравата, тъй като ключ в нея изобщо не може да влезе. Кутийка блажна боя също била добро отмъщение. Външната врата се нашарвала като зебра, а ако човекът има кола, остатъкът се лисвал по предното й стъкло. Ако отмъстителят живее на горния етаж, по терасата на долния се хвърлят всякакви боклуци, но най-ефикасно било да се метне грес, или машинно масло. При по-инфантилни случаи на бравата се закачала обесена мишка, а най-гадният номер бил да се метне торба с фекалии и да се омаже едновременно терасата и вратата отвън. Припомняме, че вече има закон, според който съседи могат да изгонят живеещ в блока на общо сърание, ако докажат пред съда, че той системно им вреди и им пречи да живеят нормално.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Варненка мята олио по съседите, осъдиха я на 1000 лева глоба

  1. Орхан Отговор

    28.10.2016 в 6:25

    Само скандално тъпи българи могат да „рекламират“такава отврат. Нещо като наръчник на бомбаджията, който все някой път ще го намерим като любимо четиво на пенсионерките от входа.
    То не че няма тъпотия по света, ама като че лиБългария се превръща в неин Рай.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *