Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Върховна глупост: Устата възпя собствения си член!

Устата

Изпълнителят с неясна музикална ориентация Иван Динев, по – добре познат като Устата, сътвори поредната глупост в рехавата си кариера. След като се разсипа като рапър и стана прислужник на Софи Маринова самозалъгвайки се, че е намерил своята пазарна ниша, преди няколко дни успя да запише и „уникална” песен, в която възпява собствения си член.

Въпреки безсмислието на текста, изразено чрез „главният герой е в панталона ми”, Устата не само се похвали гръмко пред когото можа и където завари, но за капак на всичко заяви, че това ще е най – големият хит на лято 2012. Според свидетели на негов разговор с разочаровани фенове, рецитаторът не само отказал да се засрами, но даже твърдял, че това е най – хубавото му парче досега.

Устата и Софи Маринова

Явно развълнуван и разконцентриран от последните си медийни изяви, Иван съвсем необмислено заяви преди няколко дни, че партньорката му Софи Маринова въобще не е трябвало да участва на „Евровизия” в Баку. Това не го направи по – популярен сред противниците на чалгата, а само му навлече пренебрежението на доскорошната му приятелка. Тя дотолкова се разгневила от нелепите му приказки, че няколко дни въобще не искала да говори с него.

„Ей, разсипа се това момче, провали се. А в началото изглеждаше обещаващ, имаше завиден усет към екстравагантното. Но чалгата проми и неговия мозък“ – коментираха представители на музикалната индустрия.

Виж видео:

http://www.youtube.com/watch?v=Tuabm-tvFwY

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Върховна глупост: Устата възпя собствения си член!

  1. nine inches Отговор

    11.06.2012 в 20:17

    Девятки в инчев, дорогой, деньги на столе…хорошенкий

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *