Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ваня Червенкова заведе дело срещу Мира Радева след ВИП Брадър

Ваня Мира любовВраждата между Ваня Червенкова и Мира Радева изобщо не спря след като двете напуснаха къщата на „ВИП Брадър“, а продължи да се вихри с пълна сила. Първо Мира изпозва медийното внимание да развее в ефир документи, според които Ваня била със запорирани сметки, фирмите й били на червено. 
Не зная какви бяха тия документи, вероятно госпожа социоложката си е позволила да рови в банки, да вади само това, което й е удобно, каза Ваня. Аз най-отговорно заявявам, че нямам дългове нито към държавата, нито към частни лица и надавам се, че сте се уверили, че винаги говоря истината. А за това, че госпожа Радева се опита да ме злепостави в ефир, ще я съдя до дупка. Финансовото ми състояние е добро, но не може да става предмет на публично обсъждани и не могат да се развяват документи, които просто не са верни.
Според юридически източници Червенкова вече е завела две дела за уронване на престижа на фирмата й и разгласяване на фирмени тайни. Исковете общо са за 250000 лева – толкова, два пъти повече, отколкото семейството на соцоложката общо измъкна от ВИП Брадър.
Хората, които познават Ваня и са имали вземане даване с нея твърдят, че тя ще спечели делото. Бизнесдамата досега е водила над десет дела и е печелила всичките. Тя има добри адвокати и започва съдебен процес, когато наистина се чувства обидена и е сигурна, че е права.
От своя страна Мира Радева също се закави да съди бизнесменката. Имала предвид някои неща и се консултирала с юристите си. Тя не обясни какви неща са се случили и какви щети й е нанесла Ваня, та ще се стига чак до съд. Социоложката била взела документите от публичен регистър.
Ако става дума за онова дело, което се води 17 години и което току що започна, много й е брадясала информацията, каза Ваня. За него е смешно дори да се говори, защото е правен парадокс.
ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *