Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ваня Червенкова заплаши да си хвърли хонорара от ВИП Брадър

Ваня червеноЩе си хвърля хонорара на продуцентите и ще се махна оттук, закани се Ваня Червенкова. Ако обществото ни наистина е толкова сбъркано и неговият идеал е Пламен, то ние останалите, нямаме място в тази къща.  Поне така го чувствам за себе си. За мен един българин трябва да притежава минимум набор от качества, които да го направят кумир. Той трябва да уважава образователната система, а не да се хвали, че от 9 до 11 клас е стоял по кафенетата, взел там как да е една диплома и хукнал да прави бизнес в Нова Зеландия.

Той колкото и да е откъснат от училището и ценностите, на които ни учат, трябва поне да знае българската история и да може да пише. А Пламен почти с гордост каза, че нищо не знае по история и пишел на български с много грешки. Един съвременен българин не бива да бъде оценян по това в какъв апартамент живее и какви коли кара.  Той каза, че живеел в луксозен апартамент и карал коли за милиони левове из София. После уточни, че не били негови, а на приятелите му. И се изгаври с Тервел, че живее в панелка, а Станка на село. Сякаш този факт ги прави по-малко хора, защото жилището им не е луксозно. Пламен спасен

Не мога и не искам да разбера логиката на публиката, която гласува за него, изпъшка Ваня. Не мога да разбера хора, които приветстват и се радват на пълната неграмотност, на наглото поведение, които се прекланят пред човек, който карал скъпи коли, но не знае кой е Левски. И нагло заявява, че не му трябва да знае кой е. Човек, който се чувства по-велик от шампионите ни Станка и Тервел, защото имал повече пари от тях. Човек, който се гаври с всички ни тук и ни държи цял месец гладни, защото не умее да живее по правилата на произволна група и да се съобразява с тях.

Ако Пламен е идеал на нашето общество, аз ще си хвърля хонорара, защото това предаване би трябвало и да възпитава. А то проповядва философията на такива като Пламен и дава грешната представа на младите хора, че трябва да си нагъл, неграмотен и безпардонен и да мачкаш другите, за да успееш. Не съм съгласна да участвам в такова изкривяване на националните ценности и човешкото поведение, заяви твърдо Ваня и се закани, че ще се бори като излезе от Къщата срещу пламенщината в България.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *