Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ваня Червенкова – стреляха по мен, защото бях честна!

Ваня Червенкова1Едно нещо трябва да се оправи в тази държава – корупцията. А тя е на всички нива и във всички партии. Това заяви снощи Ваня Червенкова. Партиите се сменят, но корумпираните бурмички си седят на местата и снасят на управляващите рекет от всички производители. Например аз произвеждах алкохол. Най-чистият с най-добрите съставки. И каква награда получих? Куршум. И това не е заради някакъв грях, който бях извършила. Поръчителят знае вече, че съм невинна, знае, че аз го зная кой е, но фактът си е факт. Стреля по мен пред дъщеря ми посред бял ден, на Кооперативния пазар във Варна. На кого бърках бизнеса ли? На тези, които плащаха данъци не на държавата, а на мафията.

Мафията пък отделяше процент за управляващите и така никой не я закачаше. Така голяма част от другите производители имаха ракия, която им струва четири лева литъра, а моята струваше десет лева, защото бях изрядна по закон. Ваня ЧервенковаНо накрая ми писна да бъда изрядна и затворих производството. Де е Киро на Кирия? Можех ли да се боря на пазара с всички, които плащат данък „мафия“? А бях вложила милиони в този бизнес. Както и да е.

Преглътнах загубата и започнах друг бизнес, където не могат да ме рекетират. Ето затова са хората на улицата, но не разбират, че техните пари не са ограбени от държавата, а от мафията, която си вирее при всяко правителство и не може да бъде пипната. Затова  борбата трябва да е срещу корупцията, а не срещу управляващите в момента.

Трябва да се разбие цялата верига – мафия – корумпирани политици, тогава ще се оправим. Но аз съм скептична, че това може да стане.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Ваня Червенкова – стреляха по мен, защото бях честна!

  1. Асен Отговор

    01.10.2013 в 19:12

    Е те това животно да не ти е в къщи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *