Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ваня Червенкова през сълзи: Единственият мъж, когото обичах, ме остави заради…майка му

Ваня плаче СтанкаЖелязната дама Ваня Червенкова избухна в сълзи, когато чу от Брадъра думите, изречени от Мира Радева по неин адрес. А те бяха – не разбирам защо Станка се води по акъла на тая и я гледа в устата, когато тя няма на какво да я научи.

Станка има нужда от мъж в живота си, има нужда от семейство. Вместо да се съветва с всички нас, които имаме богат опит, тя се вре при Ваня и само с нея си говори. Може ли да й бъде пример една жена, която никога не се е женила? Може ли да й бъде пример една жена, която няма мъж до себе си и няма никаква интимна връзка? Може ли да й бъде пример една самотница, която дори детето си е родила чрез донор, а не при нормална връзка с мъж? – бълваше отрова Мира, без да подозира, че това ще бъде излъчено още в Къщата.  Ами тя ще направи и Станка стара мома.

Тези думи се забиха като отровен кинжал във Ваня  и тя избухна в сълзи. Ръцете й се разтреперяха, тя цялата се разтресе. Станка се хвърли да й дава вода, а след малко почти всички съквартиранти я наобиколиха да я утешават. мира и ваня вързаниНервната криза бавно започна да отшумява. Тервел беше прегърнал ридаещата жена, а доста мъже и жени от къщата й шепнеха утешителни думи. Когато Мира разбра, че е сгафила доста и е на път да остане само с Йоана и дъщеря си в подкрепа, тя отиде при Ваня и неохотно реши да й се извини.

Знаеш ли защо съм сама – каза през сълзи бизнесменката. Никога не съм го споделяла, но ще ти го кажа. Преди доста време бях влюбена. Много влюбена. До болка, до сълзи, както щеш го наречи. И този мъж ме изостави. Не, защото се влюби в друга. А защото майка му го искаше да си седи при нея и не му даваше да си има собствено семейство. Той предпочете майка си. А аз изгубих вярата в мъжете. Реших, че съм силна и мога и без тях. Не мога да хвъркам като пеперудка, да се женя и да се развеждам. Искам един, когото ще обичам и ще ме обича. И щом не съм го срещнала, по-добре да съм сама.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *