Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ваня Червенкова получи сексуално предложение!

Ваня сексуално предложениеВаня Червенкова получи сексуално предложение в самото предаване ВИП Брадър и то не от кого да е, а от Мира Радева! Съквартирантите се събраха на прощален обяд часове преди елиминациите и си простиха всички грешки и обиди, които бяха натрупали за 50 дни. Те плеснаха с ръце и е прегърнаха, като в сладникав хепи енд, а Ваня помоли докато е министър-председател на Къщата да има мир и разбирателство.

Стига сме се излагали! Хората отвън ни гледат и кой знае какво си мислят за нас! Че по цял ден се караме и това е лицето на българските ВИП-ове, сети се тя, която често беше в епицентъра на всички словесни битки.  Оказа се, че на Стойко и на Лияна няма какво да им се прощава, защото те нищо не бяха сгрешили. Даже Ваня си призна, че е очарована от Стойко. Представях си, че ще влезе един надут голмайстор, типичен самовлюбен футобилст, а ти се оказа такава душичка, такова шушонче, че направо започнах да те обичам. Рядко има хора с такава душа, похвали го министър-председателката и едва не го задуши в прегръдките си.

Всички се прегърнаха, чукнаха чаши и си простиха де що имаше за прощаване, или поне каквото се сетиха. Даже Станка, обхваната от общата еуофория  почти прости на Мира обидните думи, но го направи с крива усмивка.

Внезапно Мира, обхваната от поредния си изблик да направи нещо хубаво, без да мисли, че ще сгази лука, се обърна чукайки по чашата си към Ваня и и направи …сексуално предложение. Представи си, Ванче, представи си само колко мъже ни гледат. Сто процента някой вече е влюбен в теб и чака да излезеш, за да ти предлажи любовта си.    И не само един. Много са. А ти ще трябва да избираш. Сигурна съм, че ще избереш най-добрия и най-истинския, който ще топли живота ти и спалнятата ти.

Ваня се ококори невярващо, смути се, зачерви се, след това успя да измърмори, че всичко звучи прекалено хубаво, за да е истина. Истина е би, Ванче! Истина е и аз я чувствам със сърцето си. Голям секс те чака, обясни Мира, а маститата бизнесменка се задави с виното си от изненада. Обаче приятна.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *