Ваня Червенкова: Мариян се криеше зад полата на Лияна, за да не разберем, че е гей!

3

Ваня чаоАз твърдя и ще продължавам да го твърдя – не съм светица, не влязох във „ВИП Брадър“ все едно отивам в санаториум или хотел. И бях себе си – нямаше нужда да си слагам маски и да бъда различна. Но много хора бяха с маски от началото до края и това е разликата. Дали ще харесат зрителите човека, който си, или ще харесат маската ти, каза Ваня Червенкова.

Тя обяви, че не съжалява за нито една сълза и нито едно свое избухване, защото просто това е тя. Такава, каквато е.  Аз не се правех на психолог като госпожа „Цвят лилав“, не поучавах иронично хората като Пеещата готвачка, а им казвах истината в очите. Знам, че истината боли, но това е положението. Не мога да я заобикалям.

В Къщата имаше няколко души със сменена самоличност и абсолютно различни от това, което са, но аз искам да посоча първо Тервел. Той направи доста, за да завърти главата на Лили и накрая се уплаши и заяви пред всички, че това, което виждаме, не било истина. А какво е? Мъжки нагон да бръкнеш под полата на някого и после да крещиш – не бях аз. Тя е виновна!

Лили беше един от малкото истински и раними хора, която всеки използваше както си иска. Тервел да беше егото и нагона си. Госпожа Пеещата готвачка да я поучава и да я строява.

Но най-безсъвестно я използва Мариян Кюрпанов. Той си измисли една силна и романтична любов с нея, а тя се хвана. Той непрекъснато я прегръщаше и гушкаше и дамите пред телевизорите сигурно й завиждаха. Той даже размисляше дали да се ожени за нея! А какво правеше всъщност? Криеше собствената си различна сексуалност зад полата й. Защото много хора го заподозряха, че е гой и Мариян реши на гърба на Лили да покаже, че е мъж. Даже той пусна оня гаден слух, че веднага след излизането си от Къщата, двамата са изконсумирали страстта си. Нищо подобно!

Питайте Лили даже дали са се виждали! Тя си отиде при детето и при майка си, а той изчезна незнайно къде. Може даже вече да е излетял за Щатите. Аз твърдя, че Мариян е гей, а той ако иска да ме съди. Не ме е страх, имам доказателства!

За СМС-ито от четирите сим карти Ваня се закани, че сама ще се подложи на детектор на лъжата и ще установи истаната, защото много болезнено е преживяла обвиненията, че сама си е купила вота.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/kZXGlpgcc94

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

3 КОМЕНТАРИ

  1. Ne stiga, che e grozna I debela ama I nahalna!!!!! Vseki den li shte povtaria, che Marian e gei I kakvo ia zasiga neia tova (da ne e spala s nego, za da e sigurna, che e taka) ili go HARESVA mnogo??????????????

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *