Ваня Червенкова излизала тайно от ВИП Брадър всяка седмица

2

Ваня номинирана от МираВаня Червенкова имала привилегията да излиза веднъж седмично от ВИП Брадър, издадоха изгонени вече випове. Това благоразположение на продуцентите се дължало на факта, че нейната фирма  спонсор на предаването, пише хотарена. Зрителите са забелязали, че в дневните кадри понякога тя изобщо отсъства, но за вечерните скандали е на линия и е заредена с аргументи и енергия, колкото атомна централа.

Обикновено гневът й се стоварва върху Мира Радева и то не, че няма защо. Мира пък е в състояние да изкара от кожата и мравка, защото все ще намери с какво да я подразни и да се чуди мравката момченце ли е или момиченце. И как се вписва в социума в къщата и извън къщата.Лияна мечтае

Мира обаче няма привилегиите на Ваня да излиза и това я наостря още повече. Червенкова била забелязана в колата си на два пъти от бдителни зрители. Единия път я изкарвала от обществен гараж, а другия влязла в нея съвсем близо до дома си.  Това вече обяснява защо Ваня отказа да види детето си и педостави възможност на Мариян да се види с племеника си. Червенкова се среща със своята Никол всяка седмица.

Лияна също кръшка от затвора. Тя пак отиде на участие в пловдивски клуб и пя до зори, а на другия ден едва си държеше очите отворени. Певицата също се вижда с дъщеря си Дениз.

Във ВИП Брадър има правила, но те явно не важат за всички.

ВИЖ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/dAPefrCsEw8

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

2 КОМЕНТАРИ

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *