Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Ваня Червенкова избухна! Ще направя живота на Мира тъмночерен

мира и ваня вързаниНепримиримата война между Мира Радева и Ваня Червенкова във ВИП Брадър непрекъснато кара една от двете „майки“ на Къщата да изригват една срещу друга. Времето вече дава своето отражение върху играчите и неща, които доскоро се премълчаваха от куртоазия, сега буквално се изстрелват на един дъх и без много мислене.  Когато Мира скри меда, за да го дава само на своята Ани и уж и на Лияна, Ваня през сълзи призна, че и тя е диабетичка и има нужда от сладко. Мира обаче се нарави, че не я чува и подхвърли, че капризите на бизнесменката нямали край.

Млъкни ма, изрева Ваня, млъкни, че ще ти направя живота тъмночерен! Социоложката веднага се прибра в сплнята си да хленчи пред малобройната публика – дъщеря си, а тя я посъветва да не се филмира и да не взима нещата навътре. На мен меда не ми трябва, така че не вдигай скандали за него, помоли я дъщерята. Няколко дни преди това пък Джеред сподели, че тъща му е много симпатична жена, но много вика и крещи.Ваня клюки

Ваня обаче до такава степен е наранена от думите на Мира, че не може да бъде пример за другите, защото е самотна и защото са стреляли по нея, че отказва демонстративно да яде и манджите й. Тя не си сипва от общата тенджера, а си готви сама, или си нарязва някой домат и го хапва със сирене. Това обиди социоложката и по стар навик тя заяви на масата, чукайки по чашата си, че има да направи важно изявление.

Изявленията й са обикновено извинения. Цял ден се кара с другите, а после се усеща и се извинява. Мира, ще ни оставиш ли поне веднъж да  се нахраним на спокойствие, подскочи Ваня. Масата и времето, когато ядем не е най-подходящото за вечните ти изявления. Прави ги тогава, когато сме свободни. А ние цял ден сме пред очите ти, нямаме къде да избягаме.    След което взе чинията си и демонстративно отиде да яде в градината. Последваха я Йоана и Станка.

Не мога да докосна това, което е сготвила. Тя става, не зная мие ли се или не и цяла сутрин търчи из кухнята по нощница. Нощницата й е вмирисана на олио, после се тръшва с нея пак в леглото. Гнус ме е. Една жена трябва поне хигиената си да спазва. Ако малко се уважава, заяви Ваня.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *