Ванко 1: В затвора бях добре

0

Рапърът проговори какво е било зад решетките

Ванко 1 повдигна частично завесата за престоя си в затвора и сподели част от преживяното в ефира на Би Ти Ви днес. Уточни, че повече от „250 пъти” са му задавали въпроса как се е чувствал зад решетките.

ванко 1

„Ами друг свят е там, изолиран си. Вътре са други правилата, продиктувани от други обстоятелства. Няма как да останеш равнодушен, след като са ти отнели пет години от твоя живот. Но не очаквайте от мен да се оправдавам и да ви казвам колко съм невинен и такива неща”

Уточнява, че в пандиза е имало и хубави, и страшни неща. Явно темата не му е от най – любимите (то си е разбираемо) и отказа да навлиза в подробности.

„Нека да не занимаваме хората с такива неща в неделя сутринта. Добре съм живял в затвора, получил съм максималното, което ти се позволява. И там, както в реалния живот, има тежки и добри моменти. Вътре можеш да си правиш абсолютно всичко, но въпросът е дали можеш да си го позволиш. Има си свестни хора, има си и боклуци. Но така или иначе оставаш заключен”, коментира той.

Рапърът сподели още, че след престоя зад решетките напълно е променил своя начин на живот, но не и начина си на мислене. Уточнява, че приятели съществуват само в каубойските филми. Самият той имал един – двама приятели, на които разчитал преди и след затвора. Сега се е насочил само към продуцентска дейност и повече самият той няма да пее.

http://www.youtube.com/watch?v=kwRmd70ycuk

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *