Вампирка от Пловдив пие кръв от млади мъже!

0

Това е тайната рецепта за красота на вампирката Силвена

Вампирката Силвена
Вампирката Силвена

Сексапилната пловдивчанка Силвена шокира консервативна Британия с признание пред някои от водещите медии на острова, че тайната рецепта за нейната красота е да пие кръв от млади мъже. Това разбира се не е истина, а отговор на журналистически въпрос как поддържа кожата си в добро състояние, докато работи като готвач в Лондон.

Вампирката Силвена
Вампирката Силвена

Иначе българката Силвена Роуи жъне успех след успех в кариерата си на професионален готвач в британската столица. До момента има цял куп издадени готварски книги, много от които са отличени с награди. Освен това е приготвяла изискани ястия за световни знаменитости като Шер, Тина Търнър, Клаудия Шифър и други. В момента подготвя старта на собствено кулинарно шоу по „BBC”.

Родената в Пловдив Силвена си спомня, че когато като дете пристига в Англия е знаела само една дума „гладен”. Тогава била с доста едричко телосложение и обичала да си похапва. Признава, че в онези години е била доста лакома и любовта към вкусната храна и помага впоследствие да израсне в професионален план.

Силвена омайва британците с невероятни рецепти, в които смесва готварските традиции на Англия и България. Женена е от 27 години за съпруга си, който обаче „няма нерви” да я гледа по телевизията. В същото време няма нищо напротив други мъже да флиртуват с нея защото знае, че тя го обича.

Рецепта с октопод на вампирката Силвена:

http://www.youtube.com/watch?v=sVcU4JoXIMw

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *