Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вампирът от Видин: Мечтая за порция човешко месо

Кръволокът Митко желае чаша с прясна кръв

вампир

Вампирът Митко Борисов

Видинското село Рупци се тресе от ужас, след като през миналото лято докторите пуснаха на свобода 41-годишният Митко Борисов, прочул се с прозвището Вампира заради желанието си да пие човешка кръв. Местните са силно притеснени след изписването му от Карлуково не само защото могат да бъдат изядени, но и защото е напълно възможно да станат жертва на другата пагубна страст на убиеца – пироманията.

Вампир пали къщи и хамбари, за да изгони злите духове

Вампира Митко ходел въоръжен с нож и поне по няколко кибрита. На хората обяснява, че когато някоя постройка не му хареса веднага обмисля да я запали, защото е обладана от зли сили и по този начин ще ги прогони. Само преди дни опожарява селскостопанска постройка и единствено бързата намеса на пожарната команда спасява от подпалване отстоящата на метри вила. Всички са убедени, че именно Борисов е подпалил хамбара. Откриват го във Видин, но той категорично отрича.

Не го задържат, защото е освидетелстван

Вампира се разхожда спокойно на свобода и на практика държавата отказва да се погрижи. Въпреки решението на Апелативния съд в София, според което Митко трябва да бъде поставен под запрещение. Докато решението влезе в сила обаче, той се разхожда на свобода и търси подходящи жертви, за да задоволи кървавата жажда. Кметът на селото Минков е безсилен. Изпращал е на няколко пъти молби до съответните органи, в които умолява Борисов да бъде прибран временно и е сигурен, че е въпрос на време да се случи нещо лошо.

Борисов е съден 31 пъти – от кражби до убийство

За последните десет години, Вампира се е изправял пред съда цели 31 пъти. Преди да се разболее е добър, но после лекарите поставят диагноза „душевно заболяване, съчетано с агресивност и еревнаторна лудост”. Признава пред баща си, че убива човек в плевенското с. Буковлък – приятелят на майка му Димитрина, с когото се скарали след пиянски запой.

Интервю с вампир:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

2 кометара за Вампирът от Видин: Мечтая за порция човешко месо

  1. Андерсен Отговор

    15.08.2013 в 17:24

    На тоя вампир един винкел зад врата та да му искочат зъбите и очите и го копайте.Такава гад не трябва да живее.

  2. Раник56 Отговор

    15.08.2013 в 17:59

    Ами , този е Лесен …там , във Видинско .. Жените да направят График , Когато им дойде Цикъла …да го поканят и да пие Кръв .

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *