Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вампир от Видин плаши хората, баща му ходи с пистолет

6 пъти опитал да изпие кръвта на баща си

Вампир

Вампир от Видин се разхожда на свобода

След като властите решиха да пуснат на свобода вампира от видинско Митко Борисов, местните хора изпаднаха в паника, граничеща с откровен ужас. Сред потресените е и родният баща на психично болният Иван, който от този момент нататък ходи въоръжен, за да се предпази. Човекът разказва, че през годините вампирясалият син се опитал 6 пъти да го убие като твърдял, че ако пие човешка кръв ще се излекува.

„Купих пистолет със стоппатрони. Освен това взех и един дървен кол, който подострих от единия край. Непрекъснато ходя с него и когато ме нападне – или ще стрелям, или ще ръгам където мога. По – добре да отида в затвора, но да оживея, отколкото да ми изпие кръвта”, сподели 63-годишният родител на вампира Митко Иван Иванов.

В последните месеци вампирът от Видин е лекуван в държавната клиника в Карлуково. Незнайно защо обаче, Апелативният съд в София преценява, че опасният психично болен трябва да бъде пуснат на свобода и той е освободен, въпреки че официалното решение все още не е излязло. Забелязват го в с. Рупци, където още след излизането на свобода отива в местния хоремаг и започва да пие.

Хората се страхуват от вампира и се подготвят за отбрана

вампирът Митко Борисов

вампирът Митко Борисов

Митко не само се черпи в кръчмата, но вече иска пари за цигари и пиячка от всички, които срещне на улицата. Местните изпадат в паника само като ги погледне и дават, защото се страхуват да не ги нападне или да не им подпали оградата, както правел преди болницата.

„И предните пъти, след като го пускаха, отначало се държеше спокойно. След това обаче престава да си пие лекарствата и става агресивен. Ще обжалвам решението на съдиите през ВКС. Въобще не знам какво може да стори, ако не го върнат в Карлуково”, плаши се бащата Иван и допълва, че психиатърът д-р Петкова го е предупредила да се пази.

Болните с агресивна шизофрения почти винаги убиват

Лекарката е категорична, че пациентите със заболяването на вампира Митко – агресивна шизофрения, почти винаги убиват. Ужасът се допълва от фактите, че почти всички от тези пациенти в момента са на свобода, след като са изкарали няколкомесечен курс в Карлуково. Една неколцина са в Ловешкия затвор.

6 пъти опитал да заколи баща си

Бай Иван разказва още, че синът му се опитал да го заколи цели 6 пъти до този момент. Това било характерно за неговото болестно състояние – лудите нападат първо своите роднини.

„Успя да ме уцели в краката и ръцете, искаше да ги отсече. А на главата си още имам голям белег от него. А сега решиха да го пуснат на свобода. След като се разболя го арестуваха 31 пъти, не знам какво трябва да стане, за да го приберат”, кахъри се уплашеният човек.

Виж видео:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Вампир от Видин плаши хората, баща му ходи с пистолет

  1. ПетьоИ твърдя Отговор

    12.07.2016 в 10:29

    Има едно лесно лечение на вампири… Пускате го в една стая с 3 питбула и нека се храни….! Е, след няколко дни надничате през прозореца и ако е сит, пускате още 5 питбула…! И така, докато се насити! Вампирите човеци трябва да се трепят, понеже са израдили човешкото си предназначение и са станали върколаци. Не визирам превръщането от човек на куче-вълк, а върколак е същество, което напада, убива, пие кръв на човек или и друго и често е и канибал. такива животни нямат място в света – и без това е пълен с други алчни животни, та и такива ли да има? Но, най-добрият начин да се оправи България е, да пуснете в една затворническа зала-килия тоя убавец със съдиите от Софийски САС, които са го освободили! Така, ще има възмездие…вампира може да им покаже, колко е човечен и че има човешки права, за каквито плямпа всеки рецидив и крадец… Пуснете го с магистратите и проблема сам ще се реши – вампира може да се храни колкото иска, или магистратите ще го утрепят, за да не ги изяде…! Ей така се гради България, както казвам, ама не се прави от фукльовците на постовете? Но по избори все ще ни оправели…? Ми ние не сме педали, че да ни оправят бе?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *