Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Валя Войкова първа изневерила на мъжа си, а после той й сложил рога с Хилда

Валя Войкова1Любовният триъгълник на  Валя Войкова, съпругът  ѝ  Пламен и  певицата Хилда Казасян се оказа класически  четириъгълник.

Оказва се, че Валя първа сложила хубави еленови рога на съпруга си, като му кръшнала с негов приятел. Това е собственикът на култовия ресторант „Коне в почивка“, а връзката между двамата била от две години. И понеже нищо не остава тайно в този свят, Пламен бързо надушил честите срещу между двамата. Поради общественото си положение и доста здравия и дългогодишен брак, съпрузите се разбрали да не вдигат скандали и да поддържат мита за щастливо семейство. Те се прибирали вкъщи, водели нормален живот за през приятелите и сина си.

Пламен смятал, че увлечението на Валя ще отмине, но то се задълбочавало. Валя ВойковаТогава той пък намерил утешение в обятията на Хилда Казасян. След като на всички им писнало да се крият, Пламен се пренесъл при Хилда и започнал бракоразводно дело. А Валя се направила на обидена и измамена жена. От ТВ7 шушукат зад гърба й, че позата, която е заела, най-малкото е смешна. Може да изтрие вече тъжното изражение от лицето си и да се хвърли смело в обятията на своя бизнесмен.

Хилда Казасян пък била много обидена от писанията във вестниците, че тя разделила благоверното семейство. Тя каментирала, че се влюбила в Пламен, когато той й заявил, че е свободен и не поддържа никакви отношения с жена си.  Тя също малко проиграва, защото с толкова връзки и бракове зад гърба си, едва ли е света вода ненапита. Така че в момента всеки се прави на обеден и засегнат, а всички делят вината поравно. Възможно е обаче и извъбрачната връзка на Валя да е слух, тъй като й предстои повишение в службата, участие в сериал, а завистници около нея винаги се намират и винаги могат да намерят повод да я окалят. Каква е истината никой не може да твърди със   сигурност, но Войкова наистина изглежда наранена. Защо ли…

ВИЖ ВИДЕОТО:

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Един коментар за Валя Войкова първа изневерила на мъжа си, а после той й сложил рога с Хилда

  1. Кочо Отговор

    11.02.2022 в 16:35

    Бития бит ебания ебан

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *