Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Вълшебните извори на Ванга пресъхват

Пророчицата си прибира даровете от отвъдното

Ванга

Ванга си взема даровете заради злобата българска

Злобата, безверието и завистта са причина вълшебните извори на баба Ванга в Рупите да пресъхнат и да започнат да губят силата си. Това споделиха уплашени хора от региона и заявиха категорично, че тегнещото над България зло е причина пророчицата да си вземе каквото е оставила приживе на белия свят.

„Когато светената вода на Ванга попадне в ръцете на неверници, магьосници или екстрасенти, тя незабавно губи силата си. Пророчицата сама си я взема от оня свят и вече спира да ни помага. Защото хората станаха лоши и зли, завистта и високомерието завладяха България. Управляват ни шарлатани, подвластни на злите дяволски сили. Всеки ден нарушаваме Божиите заповеди – лъжем и крадем, развратът е навсякъде, убиваме майките си за пари”, ужасени са хората от Рупите.

Ванга

Паметникът на Ванга

Според тях единственото решение е да се роди наследник на баба Ванга, който отново да напътства масите и да ги насочи към пътя на спасението. Малцина обаче вярват, че Бог ще изпрати на Земята още един такъв човек. Според песимистите такава феноменална сила се дава един път на 10 000 години и то само ако целият народ е заслужил.

„Знам колко време ще остана тук, писано ми е отдавна. Тук, на Рупите, мястото е много особено, от него аз черпя сила и енергия. Някога, преди много лета, тук е горял страшен огън, а върховете крият една огромна тайна”, обичаше да казва приживе светицата.

Ако статията ви е харесала, споделете я с приятелите си в социалните мрежи от тук:

Facebook Google

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Въведете кода за проверка: *