Валери изгони баща си заради Николета – шляпнал я по задника

0
bojinov
Биологичния баща на Валери на рождения ден на Николета

Похотливи намеци към Николета Лозанова са причината Валери Божинов да се изпокара с биологичния си баща Емил. Футболистът и любимата му се опитаха да скрият семейната драма, но техни познати разкриха срамната история.

От пет месеца Валери е прекъснал всякакви контакти с баща си. Също толкова ненадейно, двамата си станаха близки в края на 2010 след като не си бяха говорили повече от десет години. Валери потърси биологичния си

Валери заедно с втория си баща Сашо Ангелов
Валери заедно с втория си баща Сашо Ангелов

родител, след като се скара с майка си и втория си баща Сашо Ангелов. Причината била крупна сума пари, които поискали от богатия си син, за да започнат собствен бизнес.

Щом остана без семейство, Валери реши за първи път в живота си да потърси Емил. Футболистът изкара баща си от мизерията в родния му Лясковец и го взе в своето жилище в София. Валери не обърна внимание на лошата слава на пияница и комарджия , която се носи на Емил.

Николета приела радушно бащата на любимия си мъж. Тримата започнали често да се появяват заедно по столични заведения. А когато Валери и Николета се връщаха в Парма, бащата на футболиста не пропускаше да им погостува.

При поредното си посещение при децата в Италия, Емил , както винаги, се почерпил солидно с алкохол. Николета минала покрай него по шорти. Бащата на Валери не се сдържал и шляпнал плеймейтката по задника. Опитал се да я задържи, но Николета се отскубнала и избягала с писъци при Валери.

Футболистът побеснял и още на другия ден върнал Емил обратно в България. Взел му и ключовете от жилището и автомобила, които му осигурил. Така че баща му се върнал гол като пушка в Лясковец и отново се отдал на порока си. Валери пък се разкаял за лошото си държание към майка си и Сашо, на когото дължи звездата си кариера, и отново се свързал с тях.

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *