Валери и Николета се сгодиха – с видео

1
Валери и Николета обявиха годеж
Валери и Николета обявиха годеж

Николета Лозанова пусна поредната бомба за връзката си с Валери Божинов. Моделката се похвали пред всичките си приятели, че двамата вече са сгодени. Тя съобщи новината в личната си страница във Фейсбук, а малко по- късно и футболистът потвърди промененото си семейно положение.
Двамата обаче отказват да коментират при какви обстоятелства е станал годежът. Публикуваха само серия романтични valeri_nikoleta9снимки от деня на събитието – 24 май. Валери Божинов сподели, че Николета Лозанова е неговото злато и е много щастлив с нея. Малко след годежа двамата имали още един повод за радост. Малкият Валери гостувал на двойката в Италия. Лично Алисия позволила на николета валериНиколета да отведе момчето със самолет при баща му. Бившата съпруга на Валери Божинов вече е щастливо влюбена в друг футболист – вратаря Ники Михайлов и е решила да прекрати враждата с Валери и новата му изгора.
Николета Лозанова приела на драго сърце приятелството й и удържала на обещанието си да се грижи добре за момчето в Италия. След пътуването до Парма моделката разпространи цяла серия снимки от гостуването на детето при баща му и сподели, че отглежда малкия с удоволствие. За свое дете обаче няма планове.

ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *