Валери и Николета с личен слуга

1
Валери нае човек да му помага в грижите за Николета

Колкото и да обича своята съпруга плеймейтката Николета Лозанова,  на Валери Божинов явно му е дошло до гуша от претенциите и прищевките на майката на второто му дете и е  наел младеж, който да му помага да се справи  с „кризисната“ ситуация. От няколко дни неизвестен младеж е влязъл в ролята на сянка и личен слуга на звездната двойка. Младокът нон – стоп търчи наляво и дясно, за да угажда на новоизлюпената майка и футболиста,  издават от І-ва АГ болница „Св. София“.

Николета вече има личен слуга, който да задоволява прищевките й

Младокът буквално се е залепил за Валери Божинов и му помага във всичко, дори изпълнява функциите на негов личен шофьор. Слугата – мечта се  отделял от футболиста само, когато той влиза при новоизлюпената майка Николета Лозанова, за да я дари с нежни ласки и любов и пооправи лошото й настроение, породено от  скорошното й раждане с  усложнения.

Дори когато момчето на практика получавало от шефовете си минутки да си поеме въздух, той примерно и изрядно се отправял към близкия магазин, за да купи минерална вода и дребни шоколадови лакомства за Николета. От персонала на болницата коментират, че не е ясно, защо Божинов не е успял сам да се справи с функциите си на добър татко и си е наел помощник, но определено изглеждал доста по – спокоен и отпочинал.

Въпреки че вече е бил татко, Валери не успя да се справи с родилката  Николета и си нае помощник!  ВИЖ ВИДЕОТО:

ВИЖТЕ ОЩЕ:

loading...

1 коментар

  1. Щом само след една седмица му е дошло до гуша,какво ли ще е след няколко месеца…тая кифла съвсем ще му вземе акъла,ама като са му слаби ангелите хак да му е.

ВАШИЯТ КОМЕНТАР

Моля, въведете коментар!
Моля, въведете името си тук

Въведете кода за проверка: *